top of page
Fotolia_128742695_Subscription_Monthly_M - 2
Mijn werkwijze bij psychosociale therapie, massagetherapie of coaching

 

Fijn dat je komt kijken op mijn website en geïnteresseerd bent in mijn werkwijze.

De eerste stap heb je gezet, je bent op zoek naar hulp. Nu is het belangrijk voor jou dat je hulp vindt die bij jou past.

Mijn aanpak kenmerkt zich door psychosociale hulp met lichaamsgericht werken te combineren. Mijn ervaring is dat dit vaak blijvend effectief resultaten geeft. Maar het is ook mogelijk om met alleen gesprekken of alleen lichaamsgerichte therapie te werken tijdens een afspraak bij mij. Het ligt er aan wat jij nodig hebt en wat bij jou past.

Doordat ik een geacrediteerd therapeut ben zijn de meeste afspraken bij mij gedeeltelijk vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering. Mijn praktijk zit aan de Velperweg in Arnhem.

Tijdens de begeleiding kan ik verschillende therapievormen gebruiken zoals:

De gespreksmethodiek

Kernkwadranten

RET (Rationele Emotieve Therapie)

Biografie schrijven

TA (Transactionele Analyse)

Disfunctionele patronen herkennen en ombuigen

Oplossingsgerichte methoden

Positieve psychologie

Massagetherapie

Mindfulness

Ademhalingstechnieken

Ontspanningstechnieken

Tijdens onze afspraken is er voldoende ruimte om per afspraak te bekijken welke therapievorm het beste past bij jou.

Als eerste plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in. Dit kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 15-30 minuten.

Als ik denk dat ik jou kan helpen bij jouw klachten en het voelt ook goed voor jou dan plannen we samen een eerste afspraak in.

Voor deze afspraak mail ik jou een digitaal intake formulier toe. Hierop mag je aanvullende gegevens over jouw persoonlijke situatie invullen en voor de eerste afspraak aan mij terug mailen zodat ik me verder kan inlezen.

Na de eerste afspraak mag jij aangeven of je verder wil met een traject. Gemiddeld zijn er vaak 5 tot 10 afspraken nodig om tot verbetering van jouw situatie te komen. Maar dit is ook afhankelijk van jouw klachten, situatie en jouw persoonlijkheid. Je bent nergens toe verplicht en tijdens elke afspraak bekijken we weer waar jij behoefte aan hebt, waar jij zit in je proces en welke vervolgstap nodig is.

Ik hoop dat ik je inzicht heb kunnen geven in mijn werkwijze. Mocht je nog vragen hebben dan ben ik te bereiken op onderstaand telefoonnummer en emailadres. Je bent ook altijd welkom voor het inplannen van een telefonisch kennismakingsgesprek.

IMG_5474-bewerkt (2).jpg

Sancia Pennekamp

  • Vergoeding vanuit aanvullende ziektekostenverzekering mogelijk

  • Holistische werkwijze lichaam & geest

  • Geen wachtlijst, snel een eerste afspraak

  • Persoonlijke aandacht 

  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent van harte welkom voor al je vragen of voor het maken van een afspraak.

Praktijk voor psychosociale therapie, coaching en massagetherapie

bottom of page