Fotolia_128742695_Subscription_Monthly_M - 2
Mijn werkwijze

 

Fijn dat je komt kijken op mijn website en geïnteresseerd bent in mijn werkwijze.

De eerste stap heb je gezet, je bent op zoek naar hulp. Nu is het belangrijk voor jou dat je hulp vindt die bij jou past.

Mijn aanpak kenmerkt zich door psychologische hulp met lichaamsgericht werken te combineren. Mijn ervaring is dat dit vaak blijvend effectief resultaten geeft. Maar het is ook mogelijk om met alleen gesprekken of alleen lichaamsgericht te werken tijdens een afspraak bij mij. Het ligt er aan wat jij nodig hebt en wat bij jou past.

Om te bekijken of mijn begeleiding bij jou past plan ik eerst een telefonisch kennismakingsgesprek in. Dit kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 15-30 minuten.

Als ik denk dat ik jou kan helpen bij jouw klachten en het voelt ook goed voor jou dan plannen we samen een eerste afspraak in.

Voor deze afspraak mail ik jou een digitaal intake formulier toe. Hierop mag je aanvullende gegevens over jouw persoonlijke situatie invullen en voor de eerste afspraak aan mij terug mailen zodat ik me verder kan inlezen.

Ook mag je aangeven waar je voorkeur voor hebt: coaching, massagetherapie of een combinatie hiervan. Natuurlijk kunnen we dit ook nog bekijken tijdens onze eerste afspraak.

Na de eerste afspraak mag jij aangeven of je verder wilt met een traject. Gemiddeld zijn er vaak 5 tot 10 afspraken nodig om tot verbetering van jouw situatie te komen. Maar dit is ook afhankelijk van jouw klachten, situatie en jouw persoonlijkheid. Je bent nergens toe verplicht en tijdens elke afspraak bekijken we weer waar jij behoefte aan heb, waar je zit in je proces en welke vervolgstap nodig is. Tijdens onze afspraken kan ik verschillende coachingsmethoden en lichaamsgerichte methoden inzetten die nodig zijn om te komen tot jouw doel en een verbetering van jouw situatie.

Ik hoop dat ik je inzicht heb kunnen geven in mijn werkwijze. Mocht je nog vragen hebben dan ben ik te bereiken op onderstaand telefoonnummer en emailadres. Je bent ook altijd welkom voor het inplannen van een telefonisch kennismakingsgesprek.

IMG_5474-bewerkt (2).jpg

Sancia Pennekamp

  • Holistische werkwijze lichaam & geest

  • Geen wachtlijst, snel een eerste afspraak

  • Persoonlijke aandacht 

  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent van harte welkom voor al je vragen of voor het maken van een afspraak.

Praktijk voor psychologische hulp, massagetherapie en coaching