top of page

Ervaringen van cliënten

Ik heb in een tijd van afscheid en verlies heel veel gehad aan Sancia's hulp. Haar snelle reactie op mijn hulpvraag, het kunnen luisteren met compassie, zonder daarbij dingen voor mij in te vullen, waren precies wat ik nodig had.De combinatie van coaching en massagetherapie werkt ook goed voor mij omdat ik daardoor wat meer uit mijn hoofd en meer in mijn lichaam kom. Sancia heeft echt letterlijk meer balans in mijn leven gebracht.

Nathalie

Met 2 jonge kindjes en een drukke baan wist ik alle ballen niet meer hoog te houden. Ik zocht daarom hulp en kwam bij Sancia terecht. Al snel voelde ik mij op m’n gemak bij haar. Sancia luistert goed, zonder oordeel. Ze hielp mij weer op weg door middel van coachgesprekken en het geven van massagetherapie. Dit was de perfecte combinatie voor mij! Sancia bedankt voor alles!

Julia

De combinatie van gesprekken en massagetherapie heb ik als zeer prettig ervaren. Na een periode waar ik tegen burnout aan zat heb ik tools en bewustwording gekregen om de valkuilen te herkennen.

Harm

Als zzp’er ben ik altijd druk en vergeet ik soms de ‘tijd voor mijzelf’. Ik zocht naar iets waar ik zowel kon ontspannen als kon sparren over werkvragen. Via een tip kwam ik 2 jaar geleden bij Sancia terecht. Een fijne combinatie van coaching en massage. Ze neemt de tijd voor je en voelt goed aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. Na de ontspannende massage kan ik er altijd weer tegenaan en ben ik weer in balans!

Evi

Coach Sancia Pennekamp, mijn steun en toeverlaat afgelopen twee jaar. Dankzij de begeleiding van Sancia, onze gesprekken en de massages, ben ik niet volledig in een burn-out terechtgekomen. Kon ik blijven werken met de nodige, voor mijn klanten hopelijk zoveel mogelijk onmerkbare aanpassingen. Zo heb ik niets afgedaan aan de kwaliteit die ik wilde leveren maar ik koos wel steeds vaker voor mezelf op meerdere vlakken in het leven. Dat zit, zo leerde ik van Sancia, vooral in de wijze waarop je naar jezelf kijkt, waarop je over jezelf denkt en cruciaal: op deze gedachtes heb je zélf invloed.

Merijntje

Ik kom al een tijd bij Sancia, de combinatie van coaching en massage is echt super. Voor mij is het iedere maand even een moment voor mezelf om even te kijken waar sta ik en hoe gaat het met mij. Sancia is iemand die snel dingen doorziet en goed inspeelt op wat je op dat moment nodig hebt aan begeleiding. Heel fijn!

Katinka

Bij Sancia coaching en massagetherapie gedaan. Dit had ik eerder moeten doen! Mijn eigen leven, met daarin een traumatische, zorgelijke periode, eens tegen het licht gehouden. Sancia heeft mij geholpen om vanuit een ander perspectief naar gebeurtenissen te kijken en gaf me tools in handen om te accepteren wat is. 

Door de sessie heb ik meer rust en acceptatie gevonden en daardoor kan ik een nare periode beter achter me laten. Daar ben ik heel blij mee. Bedankt Sancia!​

Annemarie

Sinds 2016 kom ik al bij Sancia. Eerst alleen voor een massage, maar inmiddels voor massagetherapie. Sancia luistert goed en stelt precies de juiste vragen. Zo leert ze je goed naar jezelf te kijken. Verder zijn de massages heerlijk! Ik voel me iedere keer als herboren wanneer ik weer bij Sancia ben geweest.

Nadia

Na een burn out gehad te hebben en weer aan het werk te zijn, was het moeilijk om de juiste balans te vinden en niet in oude patronen te vervallen.

Via via kwam ik bij Sancia terecht; een no nonsens, oprecht, warm mens, met de nodige humor en zelfspot. Ze put uit eigen ervaring, waardoor ik me snel begrepen voel. Iemand waarbij ik me thuis voel.

Samen hebben we doelen gesteld, gekeken hoe ik mijn balans kon vinden, maar ook hoe ik moeilijke gesprekken voorbereid. 

Haar massages zijn heerlijk. De combinatie hiervan zorgt voor een fijn uur, tijd voor mezelf en nieuwe inzichten  opdoen.

Janneke

Praktijk voor psychologie, coaching en lichaamsgerichte therapie
Psychosociaal therapeut en coach Sancia Pennekamp

bottom of page