Coronaprotocol

Zolang de maatregelen van de overheid van kracht zijn met betrekking tot de Corona pandemie hebben Sancia voor balans en Home of Zen een aantal maatregelen opgesteld om verdere verspreiding van het virus te beperken.

Ik ga ervan uit dat je hier begrip voor hebt en dat jij als cliënt van mij hieraan je medewerking verleent.

Hieronder leg ik uit wat ikzelf en Home of Zen voor maatregelen nemen en wat wij aan jou als cliënt vragen voor, tijdens en na een afspraak.

Algemene maatregelen Home of Zen

1. We houden ons allemaal aan de algemene richtlijnen van de RIVM. Als we klachten of een vermoeden van Corona hebben dan blijven we thuis.

2. We houden 1.5 m. afstand tot elkaar.

 

3. Passeer elkaar liever niet op de trap. Als de trap niet vrij is, wacht dan even.

Algemene maatregelen bij afspraken

1. De wachtruimte zullen we sluiten en kan dus niet gebruikt worden. (uitgezonderd incidenteel gebruik) Ik wil jou graag vragen om op tijd aanwezig te zijn voor de afspraak. Als je iets eerder bent, wacht dan even buiten het pand of in je auto. Als je op de tijd van de aanvang van de afspraak voor de voordeur wacht, zal ik je persoonlijk binnen laten.

2. Voor en na iedere afspraak zal ik mijn handen wassen met een desinfecterend middel. We vragen aan jou dit ook te doen.

3. Na de afspraak zal ik jou persoonlijk naar buiten laten. 

Als je verder nog vragen hebt dan mag je mij natuurlijk altijd mailen, bellen of appen.
Bedankt voor je begrip en ik hoop dat we er zo met z'n allen voor zorgen dat onze samenleving binnenkort weer normaal kan functioneren.

IMG_5474-bewerkt (2).jpg

Sancia Pennekamp

  • Gespecialiseerd in stress, burn-out en depressie

  • Aanpak lichaam & geest

  • Geen wachtlijst, snel een eerste afspraak

  • Persoonlijke aandacht 

  • Coaching en massagetherapie

Samen aan de slag?

Je bent van harte welkom voor al je vragen of voor het maken van een afspraak.

Coaching met massagetherapie, een bijzondere combinatie

 

''Veel cliënten komen bij mij voor deze mooie combinatie. Als je niet lekker in je vel zit, gespannen bent, in een burn-out zit of aan het piekeren blijft, dan is het vaak erg prettig om met iemand te kunnen praten over wat je bezig houdt en mogelijke oplossingen te onderzoeken. Daarnaast is het ook zo fijn om behalve te praten en te denken ook te voelen! Voelen wat je lijf je vertelt en je lichaam weer te laten ontspannen. Je krijgt meer rust en ruimte, lichamelijk én mentaal!''

Praktijk voor psychologische hulp, massagetherapie en coaching