Fotolia_54367620_Subscription_Monthly_M

Workshops

Leuk dat je komt kijken welke workshops ik aanbied. Ik heb een aantal verschillende workshops in mijn aanbod met thema's zoals ontspanning, energie en massage.

Hieronder staan de workshops die ik aanbied, individueel, voor groepen of voor bedrijven.

 

Voor groepen of bedrijven

Wil je een workshop gaan organiseren voor een groep of voor je bedrijf? Stuur mij dan een bericht, via email, whatsapp of sms met daarin jouw interesse, ik geef je graag meer informatie en een offerte op maat.

Individueel

​Heb je interesse in 1 van de onderstaande workshops? Kijk dan in de agenda of deze al staat ingepland en schrijf je in! 

Rug, schouders en nek massage

We gaan bij deze 2,5 uur durende workshop in een ontspannen en gezellige sfeer leren hoe je een ontspanningsmassage van de rug, schouders en nek geeft. Voor deze workshop hoef je geen ervaring met massage te hebben.

Ontspannende hoofdmassage

Tijdens deze heerlijke 2,5 uur durende workshop leer je in een ontspannen en gezellige sfeer hoe je een ontspannende hoofdmassage geeft. Voor deze workshop hoef je geen ervaring met massage te hebben.

Japanse gezichts- en hoofdmassage

Op deze dag leer je met fijne strijkingen en japanse drukpunten een gezichts- en hoofdmassage te geven. Deze lesdag is gericht op de geoefende hobbyist of de wellness-professional en een echte aanwinst voor je eigen salon of praktijk!

Voetreflexzone massage

Op deze dag leer je een voetreflexzone massage te geven waarbij je de zones op de voet gaat masseren die in verbonden zijn aan de organen en weefsels in het lichaak. Deze lesdag is gericht op de geoefende hobbyist of de wellness-professional en een echte aanwinst voor je eigen salon of praktijk!

Stress release

Tijdens deze heerlijk ontspannen workshop gaan we bekijken wat stress nu precies is en gaan we ontspannen!

Je bent de hele dag druk. Je geest wordt voller en voller en je lijf reageert hierop door spanningen vast te houden en reageert niet meer soepel en ontspannen.

Door middel van inzicht en effectieve oefeningen kun je dit tegengaan en omkeren.

Energie in balans, hoe pak je energielekken aan?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw energie. Op welk niveau ligt het? Heb je veel energie of weinig?

We gaan via lichaamsoefeningen en het invullen van een handige tabel meten hoe het met jouw energiebalans is gesteld en je krijgt inzicht op welke vlakken van je leven je energie lekt of juist in overvloed hebt.

Relax body&mind

Het ontspannen van lichaam en geest, dat gaan we doen tijdens deze workshop.

We ervaren hierbij de holistische denkwijze dat ons lichaam en geest één zijn. Ontspant het één, dan ontspant automatisch ook het ander.

Door oefeningen uit de tai-chi, yoga en meditatie brengen we ons stresslevel omlaag, ontspannen de spieren en brengen we de geest tot rust.

Please reload

IMG_5474-bewerkt (2).jpg

Sancia Pennekamp

  • Gespecialiseerd in stress, burn-out en depressie

  • Aanpak lichaam & geest

  • Geen wachtlijst, snel een eerste afspraak

  • Persoonlijke aandacht 

  • Coaching en massagetherapie

Samen aan de slag?

Je bent van harte welkom voor al je vragen of voor het maken van een afspraak.

Coaching met massagetherapie, een bijzondere combinatie

 

''Veel cliënten komen bij mij voor deze mooie combinatie. Als je niet lekker in je vel zit, gespannen bent, in een burn-out zit of aan het piekeren blijft, dan is het vaak erg prettig om met iemand te kunnen praten over wat je bezig houdt en mogelijke oplossingen te onderzoeken. Daarnaast is het ook zo fijn om behalve te praten en te denken ook te voelen! Voelen wat je lijf je vertelt en je lichaam weer te laten ontspannen. Je krijgt meer rust en ruimte, lichamelijk én mentaal!''

Praktijk voor psychologische hulp, massagetherapie en coaching