top of page
Fotolia_45479104_Subscription_Monthly_M (2)
Stress release

Tijdens deze heerlijk ontspannen workshop gaan we bekijken wat stress nu precies is en gaan we ontspannen!

 

Je bent de hele dag druk, er gebeurt van alles om je heen en er komt een stortvloed van indrukken op je af. Er zijn zoveel prikkels waar je op reageert en emoties die door je heen vloeien. Je geest wordt voller en voller en je lijf reageert hierop door spanningen vast te houden en reageert niet meer soepel en ontspannen.

Door middel van inzicht en effectieve oefeningen kun je dit tegengaan en omkeren.

 

Programma workshop:

Deel 1: Je krijgt inzicht in wat stress nu precies is, wat het doet met je lijf en geest en we bespreken de verschillende manieren van omgaan met stress. We doen een paar testjes om erachter te komen hoe jij nu in elkaar steekt ten opzichte van stress en we nemen de 7 factoren voor balans door.

Nadat je meer inzicht hebt gekregen in (jouw) stress en balans bedenken we samen met elkaar nieuwe manieren om met stress om te gaan.

Korte pauze

Deel 2: We gaan aan de slag met ons lijf. We gaan ons lichaam afwisselend spannen en ontspannen door oefeningen en bewegingen uit de yoga, tai chi en meditatie. We onderzoeken onze ademhaling en hoe de interactie met ons lichaam en geest is. We gaan ontspannen en ont-stressen!

Duur van de workshop

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Voor wie

Iedereen kan meedoen aan deze workshop

Locatie

Velperweg 95 in  Arnhem (Home of Zen)

Docente

Sancia Pennekamp

Deelnemers

Maximaal 12

Benodigdheden per persoon

Warme sokken (schoenen gaan uit in de workshopruimte) en makkelijk zittende kleding voor de lichamelijke oefeningen en bewegingen. Een warm vest of trui.

Praktijk voor psychologie, coaching en lichaamswerk
Psychosociaal therapeut en coach Sancia Pennekamp

bottom of page