top of page
Energie in balans

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw energie. Op welk niveau ligt het? Heb je veel energie of weinig? Via het invullen van een eenvoudige tabel meten we hoe het met jouw energiebalans is gesteld en krijg je inzicht op welke vlakken van je leven je energie lekt of juist in overvloed hebt.

 

Daarna creëren we met lichaamsgerichte oefeningen meer bewustwording. Wat is er nu aanwezig bij jou? Hoe voelt je lijf nu? Wat komt naar voren? Wat vindt je daarvan?

 

Door oefeningen uit de tai-chi, yoga en meditatie veranderen we ons energielevel, spannen en ontspannen we de spieren en brengen we onze geest tot rust.

We ervaren hierbij de holistische denkwijze dat ons lichaam en geest één zijn. Ontspant het één, dan ontspant automatisch ook het ander.

Aan het einde van deze workshop ga je heerlijk relaxt en meer in balans naar huis.

Deze workshop duurt 2,5 uur waarbij we tussendoor een korte pauze houden. Hierbij is er de mogelijkheid is tot het drinken van een kopje thee of water en een toiletbezoek.

Duur van de workshop

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Voor wie

Iedereen kan meedoen aan deze workshop

Locatie

Velperweg 95 in  Arnhem (Home of Zen) of op elke gewenste bedrijfslocatie

Docente

Sancia Pennekamp

Deelnemers

Maximaal 12

Benodigdheden per persoon

Warme sokken (schoenen gaan uit in de workshopruimte) en makkelijk zittende kleding voor de lichamelijke oefeningen en bewegingen. Een warm vest of trui.

Praktijk voor psychologie, coaching en lichaamswerk
Psychosociaal therapeut en coach Sancia Pennekamp

bottom of page