Fotolia_45479104_Subscription_Monthly_M (2)

Stress release

Tijdens deze heerlijk ontspannen workshop gaan we bekijken wat stress nu precies is en gaan we ontspannen!

 

Je bent de hele dag druk, er gebeurt van alles om je heen en er komt een stortvloed van indrukken op je af. Er zijn zoveel prikkels waar je op reageert en emoties die door je heen vloeien. Je geest wordt voller en voller en je lijf reageert hierop door spanningen vast te houden en reageert niet meer soepel en ontspannen.

Door middel van inzicht en effectieve oefeningen kun je dit tegengaan en omkeren.

 

Programma workshop:

Deel 1: Je krijgt inzicht in wat stress nu precies is, wat het doet met je lijf en geest en we bespreken de verschillende manieren van omgaan met stress. We doen een paar testjes om erachter te komen hoe jij nu in elkaar steekt ten opzichte van stress en we nemen de 7 factoren voor balans door.

Nadat je meer inzicht hebt gekregen in (jouw) stress en balans bedenken we samen met elkaar nieuwe manieren om met stress om te gaan.

Korte pauze

Deel 2: We gaan aan de slag met ons lijf. We gaan ons lichaam afwisselend spannen en ontspannen door oefeningen en bewegingen uit de yoga, tai chi en meditatie. We onderzoeken onze ademhaling en hoe de interactie met ons lichaam en geest is. We gaan ontspannen en ont-stressen!

Duur van de workshop

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Voor wie

Iedereen kan meedoen aan deze workshop

Kosten

Voor groepen maak ik graag een offerte op maat voor u.

Locatie

Velperweg 95 in  Arnhem (Home of Zen)

Docente

Sancia Pennekamp

Deelnemers

Maximaal 12

Benodigdheden per persoon

Warme sokken (schoenen gaan uit in de workshopruimte) en makkelijk zittende kleding voor de lichamelijke oefeningen en bewegingen. Een warm vest of trui.

IMG_5474-bewerkt (2).jpg

Sancia Pennekamp

  • Gespecialiseerd in stress, burn-out en depressie

  • Aanpak lichaam & geest

  • Geen wachtlijst, snel een eerste afspraak

  • Persoonlijke aandacht 

  • Coaching en massagetherapie

Samen aan de slag?

Je bent van harte welkom voor al je vragen of voor het maken van een afspraak.

Coaching met massagetherapie, een bijzondere combinatie

 

''Veel cliënten komen bij mij voor deze mooie combinatie. Als je niet lekker in je vel zit, gespannen bent, in een burn-out zit of aan het piekeren blijft, dan is het vaak erg prettig om met iemand te kunnen praten over wat je bezig houdt en mogelijke oplossingen te onderzoeken. Daarnaast is het ook zo fijn om behalve te praten en te denken ook te voelen! Voelen wat je lijf je vertelt en je lichaam weer te laten ontspannen. Je krijgt meer rust en ruimte, lichamelijk én mentaal!''

Praktijk voor psychologische hulp, massagetherapie en coaching