Fotolia_115960841_Subscription_Monthly_M (2)

Ontspannende hoofdmassage

Tijdens deze heerlijke 2,5 uur durende workshop leer je in een ontspannen en gezellige sfeer hoe je een ontspannende hoofdmassage geeft. Je gaat op elkaar oefenen zodat de massage niet alleen wordt gegeven maar ook wordt ontvangen. Dit is erg belangrijk omdat je je zo goed bewust wordt van de diverse strijkingen en drukpunten op de verschillende spieren en punten van het hoofd en gezicht en hoe deze aanvoelen zodat je bij het geven van de massage weet hoe het aanvoelt bij de ander.

 

In het begin van de workshop nemen we eerst kort wat theorie door over de opbouw van de massage. Een uitgebreide uitleg hiervan staat in de hand-out die je mee krijgt. Daarna gaan we lekker aan de slag met het masseren.

Tijdens deze massage maken we gebruik van olie en houdt er dus rekening mee dat er ook wat olie in het haar terecht kan komen.

 

Aan het einde van deze workshop ben je een ervaring rijker door een heerlijke massage te hebben gegeven en ontvangen en kan je thuis verder gaan oefenen!

Wanneer

Kijk in de agenda voor de ingeplande workshops,

Deze workshop is ook te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Neem hiervoor contact op met Sancia.

Duur van de workshop

Deze workshop duurt 2,5 uur (1 dagdeel)

Voor wie

Iedereen die een aantal basis technieken massage wil leren. Je kan ook gezellig met vriendin, vriend, collega of familielid aanmelden.

Kosten per persoon

Particulier €45,- incl.. btw

Locatie

Velperweg 95 in Arnhem (Home of Zen)

Docente

Sancia Pennekamp

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 8

Certificaat van deelname

Je krijgt aan het einde van de workshop een persoonlijk certificaat van deelname

Benodigdheden per persoon

2 grote handdoeken, 1 gastendoekje (of keukendoek)