Informatie m.b.t. Corona

De ontwikkelingen rondom Corona gaan momenteel erg snel en ik begrijp goed dat er hierdoor wellicht wat vragen ontstaan, ook rondom een afspraak bij mij. Daarom wil ik je hierbij graag meer informeren:

Sluiting praktijk tot 6 april
Na de laatste ontwikkelingen rondom Corona heb ik besloten om de praktijk tot minimaal 6 april te sluiten en alle afspraken te annuleren.


Op zondagavond 15 maart was ik nog in dubio wat ik zou doen, de komende week sluiten, alleen de massages schrappen of nog iets anders bedenken. Het was me wel duidelijk dat ik iets moest doen dat in het belang van de gezondheid van ons allemaal was en om te helpen verdere verspreiding van Corona tegen te gaan.
Later die avond kreeg ik van de eigenaresse van het pand waar ik mijn praktijkruimte huur, Home of Zen, na overleg, het bericht dat zij tot minimaal 6 april gaan sluiten en dat het niet mogelijk is om tot dan een ruimte te huren. Dit besluit is weloverwogen gemaakt, in navolging van de adviezen van de RIVM en de regering en ik sta hier dan ook volledig achter.
Hierdoor was voor mij het besluit ook snel gemaakt.

Het spijt mij wel dat ik jou nu niet de zorg en aandacht kan geven die je nu misschien hard nodig hebt, maar ik hoop op jouw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Wat te doen als je een afspraak hebt ingepland de komende 3 weken
- Voor nu worden alle afspraken tot 6 april geannuleerd. Ik zal geen kosten in rekening brengen.
- Ik zal iedereen die een afspraak heeft ingepland ook nog persoonlijk berichten.
- Omdat het nu nog niet zeker is hoe het rondom Corona gaat verlopen de komende weken en of het pand Home of Zen weer open gaat op 6 april wil ik voor nu de afspraken nog niet opnieuw inplannen. Over een week of 2 bekijk ik de situatie opnieuw en als er zicht op is dat ik weer open kan zal ik direct contact met je opnemen voor het inplannen van een nieuwe afspraak.

Alternatief: telefonische afspraak
- Wil je graag een telefonische afspraak die gaat over de inhoud van jouw coachtraject, probleem of hulpvraag, dan is dit mogelijk. Veel zaken kunnen we goed telefonisch bespreken en belichten. Hiervoor reken ik dan €5 per 10 minuten gesprek. Hierbij geldt een maximum van 60 minuten per gesprek. Laat mij het weten als je hier interesse in hebt, dan plannen we een telefonische afspraak in.

Maatregelen in de praktijk bij afspraken vanaf 6 april
- Bij begroeting en bij weg gaan zal ik geen hand meer geven. 
- Ik was met nog meer regelmaat mijn handen, voor, na en tussen de afspraken door.
- Ik wil graag aan jou vragen ook je handen voor een afspraak te wassen.
- Contactoppervlakten in Home of Zen en mijn praktijk worden regelmatig ontsmet.
- De handdoeken en hoofdsteunhoezen die ik gebruik bij massages worden eenmalig per cliënt gebruikt en daarna gewassen. (dat was al zo en blijft zo)
- Ik zal nog wel massages van het lichaam geven maar niet meer van het hoofd. Voor de massage en na de massage zal ik nogmaals mijn handen wassen.
- Ik meet mijn eigen temperatuur 2 keer per dag.

Annuleren of verzetten afspraak:
- Ik wil je vriendelijk verzoeken om de afspraak bij mij te annuleren of te verzetten als je griepklachten ervaart. 
- Ik zal tot nader bericht geen kosten in rekening brengen bij het annuleren/verzetten van de afspraak, ook niet als deze binnen 48 uur voor de afspraak wordt geannuleerd/verzet.
- Ik zal zelf mijn eigen gezondheid nauw in de gaten houden en reken op jouw begrip bij het annuleren/verzetten van onze afspraak mocht ikzelf enige griepklachten ervaren.
- Ik heb alle begrip als je onze afspraak vanwege het corona virus wil annuleren of verzetten, ook als je zelf nu geen klachten ervaart. Laat me dit dan zo snel mogelijk weten.

Als je verder nog vragen hebt dan mag je mij natuurlijk altijd mailen, bellen of appen.
Bedankt voor je begrip en ik hoop natuurlijk dat er snel een einde komt aan deze situatie.

Praktijk adres

Sancia voor balans

(in het pand van Home of Zen)

Velperweg 95

6824 HH Arnhem

06 46 28 55 35

info@sanciavoorbalans.nl

Op de hoogte blijven?

Informatie

Algemene voorwaarden

Openingstijden individuele afspraken:

Maandag:       9.00 - 17.00 uur

Woensdag:     9.00 - 17.00 uur

Vrijdag:            9.00 - 17.00 uur

© sanciavoorbalans 2019