Energie in balans, hoe pak je energielekken aan?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw energie. Op welk niveau ligt het? Heb je veel energie of weinig? Via het invullen van een eenvoudige tabel meten we hoe het met jouw energiebalans is gesteld en krijg je inzicht op welke vlakken van je leven je energie lekt of juist in overvloed hebt.

 

Daarna creëren we met lichaamsgerichte oefeningen meer bewustwording. Wat is er nu aanwezig bij jou? Hoe voelt je lijf nu? Wat komt naar voren? Wat vindt je daarvan?

 

Door oefeningen uit de tai-chi, yoga en meditatie veranderen we ons energielevel, spannen en ontspannen we de spieren en brengen we onze geest tot rust.

We ervaren hierbij de holistische denkwijze dat ons lichaam en geest één zijn. Ontspant het één, dan ontspant automatisch ook het ander.

Aan het einde van deze workshop ga je heerlijk relaxt en meer in balans naar huis.

Deze workshop duurt 2,5 uur waarbij we tussendoor een korte pauze houden. Hierbij is er de mogelijkheid is tot het drinken van een kopje thee of water en een toiletbezoek.

Duur van de workshop

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Voor wie

Iedereen kan meedoen aan deze workshop

Kosten

Ik maak graag een offerte op maat voor uw groep.

Locatie

Velperweg 95 in  Arnhem (Home of Zen) of op elke gewenste bedrijfslocatie

Docente

Sancia Pennekamp

Deelnemers

Minimaal 6, maximaal 12

Benodigdheden per persoon

Warme sokken (schoenen gaan uit in de workshopruimte) en makkelijk zittende kleding voor de lichamelijke oefeningen en bewegingen. Een warm vest of trui.

IMG_5474-bewerkt (2).jpg

Sancia Pennekamp

  • Gespecialiseerd in stress, burn-out en depressie

  • Aanpak lichaam & geest

  • Geen wachtlijst, snel een eerste afspraak

  • Persoonlijke aandacht 

  • Coaching en massagetherapie

Samen aan de slag?

Je bent van harte welkom voor al je vragen of voor het maken van een afspraak.

Coaching met massagetherapie, een bijzondere combinatie

 

''Veel cliënten komen bij mij voor deze mooie combinatie. Als je niet lekker in je vel zit, gespannen bent, in een burn-out zit of aan het piekeren blijft, dan is het vaak erg prettig om met iemand te kunnen praten over wat je bezig houdt en mogelijke oplossingen te onderzoeken. Daarnaast is het ook zo fijn om behalve te praten en te denken ook te voelen! Voelen wat je lijf je vertelt en je lichaam weer te laten ontspannen. Je krijgt meer rust en ruimte, lichamelijk én mentaal!''

Praktijk voor psychologische hulp, massagetherapie en coaching